Geen IT, regel gewoon het zelf!

Om effectief te kunnen reageren op veranderingen in de omgeving, zoals behoefte van de markt, vernieuwing in technologie, regel- en wetgeving, moeten bedrijven de haar ondersteunende IT systemen naar behoren kunnen aanpassen [1]. Met Conduct gaat AvenQure verder dan dat; om effectief op omgevingsveranderingen te kunnen reageren, hebben bedrijven informatiesystemen nodig die geen aanpassing behoeven.

Conduct levert een snelle, consistente en voorspelbare manier om bedrijfsprocessen te implementeren en/of aan te passen. Gebaseerd op bewezen concepten, die tezamen een nieuwe manier van werken introduceren; een nieuwe positionering van ICT. Conduct maakt gebruik van de concepten van genormaliseerde systemen, object georiënteerd en verwerking van gebeurtenissen (event processing). De theorie van genormaliseerde systemen is bedoeld om de impact van wijzigingen voorspelbaar en lokaal te houden. Conduct maakt gebruik van dezelfde principes en biedt daarmee alle voordelen van een genormaliseerd systeem. Het is bewezen de sleutel in de “Agile” ontwikkeling van ICT-systemen, om “Agile” organisaties te ondersteunen.

Conduct is een nieuw raamwerk dat je in staat stelt om werkprocessen te automatiseren zonder dat daar de IT-afdeling voor nodig is. Automatisch versiebeheer en controle op relaties tussen gebeurtenissen, zorgen ervoor dat veranderingen geen impact hebben op andere functies.

[1] Normalized Systems

 • Kwaliteitskenmerken
 • Conduct scheidt kwaliteitskenmerken zoals security, performance en controleerbaarheid van de inhoudelijke functionaliteit. Conduct regelt de kwaliteitskenmerken zodat u zich op de inhoudelijke kant van uw doelstellingen kunt richten.
 • Altijd aan
 • Conduct implementaties zijn altijd actief. Wanneer er inhoudelijke functionaliteit wordt toegevoegd is het meteen operationeel. Er zijn geen IT gerelateerde veranderingen meer voor nodig. Conduct draagt zorg voor de kwaliteitskenmerken.
 • Non intrusive/
     Geen inbreuk
 • Voeg nieuwe functionaliteit toe aan het bedrijfsproces en ondervind hoe dit verloopt zonder dat de bestaande processen of functionaliteit wordt doorkruist. Of plaats Conduct in de bestaande infrastructuur? Gebruik adapters om events van bestaande applicaties te krijgen en begin direct met het gebruik van Conduct.
  Wilt u niet zelf inhoudelijke bedrijfsfuncties creëren? Haal dan een van onze partners erbij. Gebruik het zoals het standaard is of pas het aan uw wensen aan. Geen “vendor lock-in”.
 • Eigenaarschap
 • Het doel is om uw medewerkers de volledige beheersing over hun eigen werk terug te geven; de mensen die het dagelijkse werk doen weten er doorgaans het meest van. De bedrijfsdoelstellingen zijn weer leidend voor de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprocessen worden niet gemodelleerd, maar zijn zichtbaar en meetbaar zoals ze werkelijk worden uitgevoerd. Medewerkers zien direct hoe hun verantwoordelijkheden bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Deze bedrijfsdoelstellingen zijn vertaald in bedrijfsentiteiten, door ons genoemd bedrijfs-artefacten. De artefacten van een organisatie en de relaties daartussen vormen de drijvende kracht in uw organisatie. Uw medewerkers zijn eigenaar van de artefacten en de artefacten staan in dienst van de medewerkers. Hierdoor zijn de medewerkers verantwoordelijk en stellen zij zich, naar beste kunnen, dienstbaar naar uw organisatie.
  Gebruikers hebben een user interface waarmee zij de bedrijfsprocessen beheren. Deze processen worden niet op directe wijze door hen bewerkt, maar door het gebruik van de bedrijfsartefacten. De business analisten daarentegen hebben in Conduct interfaces en overzichten tot hun beschikking, die inzicht geven in de status van de bedrijfsprocessen, artefacten en de efficiëntie waarmee deze zijn ingericht. Met deze informatie en met dit inzicht worden business analisten in staat gesteld om verbeteringsvoorstellen op te stellen.
  Conduct steunt uw medewerkers bij het verhogen van de performance, het plezier in het werk en geeft vertrouwen in competitie met uw concurrenten. Met Conduct bent u in staat om sneller aan te passen aan veranderende marktomstandigheden, de time-to-market te verkorten en daarmee te groeien in marktaandeel.
   

  Wordt een spelbepaler
  Weg met bureaucratie, vergroot de betrokkenheid van medewerkers naar een topniveau met Conduct.


  CONTACT

  2 Comments

  1. […] by AvenQure | Non-intrusive Workforce Empowerment.”, http://avenqure.com/conduct/, AvenQure, May 2016. Web. 18 May […]

  2. […] Todays User Suggested Website:From time to time our members recommend websites of interest to them. Please visit: avenqure.com/conduct/ […]